اجاره دستگاه وکیوم تراپی یا وکیوم تراپی چیست

فهرست

  1. وکیوم تراپی زخم چیست
  2. اجاره دستگاه وکیوم تراپی زخم
  3. مزایای اجاره دستگاه وکیوم تراپی زخم
  4. چطوری دستگاه وکیوم تراپی زخم اجاره کنم
  5. تاریخچه وکیوم تراپی زخم
  6. وکیوم تراپی زخم چگونه کار می کند
  7. چرا از وکیوم تراپی زخم استفاده می شود
  8. کاربردهای وکیوم تراپی زخم
  9. برتری وکیوم تراپی زخم به نسبت سایر درمان ها
  10. آیا وکیوم تراپی زخم روش اقتصادی است
  11. چه مدت طول می کشد در روش وکیوم تراپی تا زخم بهبود یابد
  12. چه کسی باید پانسمان را تعویض کند
  13. مراقبت‌های بعد از وکیوم تراپی زخم
  14. نکات کلیدی به منظور جلوگیری از عفونت
  15. چه زمانی نباید از وکیوم تراپی زخم استفاده کرد
  16. فواید وکیوم تراپی
  17. عوارض وکیوم زخم
  18. چه مدتی طول می‌کشد هنگام استفاده از دستگاه وکیوم تراپی تا درمان سریع برسیم
  19. چگونه پس از درمان زخم با وکیوم تراپی می‌توانم از خودم مراقبت کنم
  20. درصورت بروز چه مشکلاتی در استفاده از دستگاه وکیوم تراپی باید به پزشک مراجعه کنم


وکیوم تراپی چیست؟

در درمان زخم با فشار منفی ( یعنی میزان هوای خارج شده در زخم بیشتر از میزان هوای وارد شده به زخم ) ، مایعات و باکتری‌ها از زخم خارج می‌شوند تا روند بهبودی تسریع شود.این روش را  بعضی از متخصصان  درمان با کمک مکش میگویند و از آن جهت بهبود بافت نرم در قسمت‌های مختلف بدن استفاده می‌کنند. استفاده از وکیوم تراپی در زخم با کاهش ادم (تورم) و کوچک‌ تر شدن زخم همراه می باشد. اضافه بر این، در یک محیط تمیز و مرطوب به تشکیل بافت جدید و سالم کمک ‌می‌کند.

می‌توان از سیستم وکیوم تراپی در بیمارستان یا خانه استفاده نمود. اگر میخواهید این کار را در خانه انجام دهید، برای تعویض پانسمان باید آموزش ببینید یا از شما خواسته شود به یک مرکز یا کارشناس زخم مراجعه کنید اگر سوالی در این مورد دارید می توانید از مشاوره زخم ما کمک بگیرید.

وکیوم تراپی با وجود اینکه یک تکنیک درمانی جدید به شمار میرود، اما ساز و کار آن ریشه در گذشته دارد. یکی از هدف های مهم وکیوم تراپی بیرون کشیدن مایع یا ترشحات از زخم است که توسط انسان های اولیه نیز انجام می شد. در واقع وکیوم تراپی یک تکنیک درمانی است که جهت تسریع روند بهبودی زخم های مزمن و حاد استفاده میشود. نام دیگراین روش درمان زخم با فشار منفی NPWT است که مانع از عفونت زخم می شود چرا بواسطه عدم تجمع میکروب ها یا ترشحاتی که همراه خود میکروارگانیسم ها را در محل زخم می مانند.

در روش وکیوم تراپی، با اعمال مکش توسط محصولات زخم نوین به بهبود زخم کمک می شود و علاوه بر بیرون کشیدن مایع از زخم؛ سبب افزایش جریان خون در ناحیه مورد نظر نیز میشود.

در واقع اعمال فشار منفی، موجب افزایش جریان خون شده و منجر به خروج ترشحات از زخم و جدا شدن مواد مضر از سطح پوست می شود. در توضیحی کوتاه می توان گفت هوای اطراف، همواره فشاری را به سطح بدن ما وارد می کند، این فشار را دستگاه وکیوم تراپی زخم، از روی زخم برمی دارد. به مرور زمان و به آرامی وکیوم تراپی مایع درون زخم را بیرون می کشد. این عمل سبب می شود که تورم کاهش یافته و زخم از عوامل عفونت زا پاکسازی شود. البته یکی دیگر از تاثیرات روش وکیوم تراپی جمع شدن لبه های زخم میباشد که این امر از طرفی رشد بافت جدید را تحریک و از سویی به بسته شدن زخم کمک می کند.

دستگاه وکیوم تراپی چیست

اجاره دستگاه وکیوم تراپی

با توجه به اینکه دستگاه وکیوم تراپی یک لازمه مهم برای درمان برخی از زخم ها می باشد همچنین قیمت بالای خرید دستگاه وکیوم تراپی برای یک بیمار که وضعیت زخم آن دشوار می باشد یا بعد از درمان زخم تقریبا دستگاه غیر قابل استفاده می شود برای اطرافیان بیمار یا اشخاصی که از آن نگهداری می کنند بسیار مناسب نمی باشد . اجاره دستگاه وکیوم تراپی یک روش بسیار عالی جدا از اینکه سایر فشار های روحی روانی بسیاری متاسفانه بر خانواده های بیماران یا افرادی که از آنها مراقبت می کنند دارد موجب کاهش فشار های اقتصادی به آنها می شود همچنین با توجه به استفاده از آن و درمان زخم هزینه آن را بسیار کاهش می دهد.

 اجاره دستگاه وکیوم تراپی

مزایای اجاره دستگاه وکیوم تراپی زخم

  • کاهش هزینه بیمار
  • درمان سریع زخم
  • مناسب جهت زخم های مبهم و پیچیده
  • جمع آوری ترشحات بهینه تر
  • بعلاوه مزایای که در پایین تر برای وکیوم تراپی آمده

چطوری دستگاه وکیوم تراپی زخم اجاره کنم

جهت اجاره دستگاه وکیوم تراپی وقیمت اجاره آن در صفحه مشاوره زخم مراجعه کنید و توضیحات لازم جهت ارتباط با مشاور در آنجا داده شده است اقدام کنید. معمولا اجاره دستگاه به تمامی استان یا شهر ها تهران و غیره در کشور امکان پذیر می باشد.

تاریخچه وکیوم تراپی

با توجه به اینکه وکیوم تراپی، فناوری پزشکی مدرن و نسبتا جدیدی است، اما ریشه های آن به اولین تمدن ها باز می گردد. هنگامی که انسان اولیه ترشحات زخم را با مکش مستقیم دهان و بعد ها توسط شاخ گاو از بدن خارج می کردند. سال ها بعد تکنیک استفاده از دهان جهت مکیدن زخم با تکنیک بادکش برای ایجاد مکش مورد نیاز جایگزین شد. در نتیجه می توان گفت استفاده از فشار منفی بر روی سطح زخم مفهوم تازه‌ای نمی باشد اما امروزه شاهد تکنولوژی درمان زخم هستیم که از آن به عنوان وکیوم تراپی یاد می شود.
اما اگر بخواهیم بگیم چطوری و چه زمانی وارد بازار شد شوروی در زمان جنگ خود در افغانستان در دهه 1980 پیشرفت های پزشکی بسیاری در زمینه جراحی داشت. دکتر نیل باگاوتدینوف جراح  که در حدود 500 مایلی شرق مسکو فارغ التحصیل در دانشگاه کازان که قبلا در زمینه پانسمان فوم کار میکرد اقدام به ساخت دستگاه وکیوم تراپی برای درمان زخم های عفونی کرد که در سال 1985 شروع به استفاده از این سیستم در بیمارستان کازان روسیه کرد در اوایل بصورت ظروف شیشه ای سر پوار دار یا پمپ دستی برای مکش یا مکیدن استفاده کرد اما بخاطر شبیه بودن این اقلام با فنجان شیشه ای سر پمپ دار کوچک که در سال های 1890 استفاده می شد حکومت شوروی اقدام به قبول ثبت اختراع وی را رد کرد. او یک سال بعد مقاله مختصری در مورد نتایج آن نوشت. در سال 2008 شرکت اسمیت اند نفیو بدنبال مقاله و تحقیقات دکتر باگاوتدینوف شروع به فروش درمان های مبتنی بر فوم در ایالات متحده کرد که موجب اتفاقاتی حقوقی برای آنها شد. چرا که در 20 سال گذشته شرکتی در سن آنتینیو ایالات متحده به نام KCI اقدام به استفاده از چنین سیستمی می کرد که بعد از مدتی آنها از شرکت درجه دو تبدیل به یک شرکت نظامی دریایی شدند. اسمیت و KCI به اختلافی در این زمینه خوردند. مجوز حق اختراع این محصول را دانشگاه ویک فورست به مجموعه KCI  دادند که این حق امتیاز مبلغ 500 میلیون دلار بوده است.

نیل باگاوتدینوف

دکتر نیل باگاوتدینوف بهمراه دستگاه شیشه ای مکش 

 

انسان های اولیه

انسان های اولیه در حال مکیدن زخم به روش وکیوم تراپی

البته افراد دیگری هم بوده اند که می گویند مجوز ثبت اختراع برای آنها بوده مثل دکتر لوئیس آرجنتا که جراح پلاستیک در ویک فارست بوده که به اصطلاح خودش در سال 1980 یک خواب یاد خلاء در زخم میوفته و میگه با استفاده از جاروبرقی میشه اون تو آزمایشگاه برای زخم ایجاد کرد. صبح روز بعد با مدیر آزمایشگاه خود مایکل موریکواس که مهندس زیست پزشکی بوده طی صحبت های فراوان تصمیم به ساخت یک نمونه اولیه می کنند و آن را با موفقیت بروی خوک امتحان می کنند بعد بواسطه تایید کمیته اخلاق بیمارستان از آن برای بیمار استفاده می کنند که دکتر آرجنتا در نتیجه می گوید این سیستم جان بیمار مارا نجات می دهد.
برای چند سال آرجنتا و موریکو بروی اختراع خود تحقیق و توسعه انجام دادند و در سال 1991 دانشگاه برای ثبت اختراع آنها درخواست داد و شروع به خرید دستگاه آنها کرد که آن دستگاه تقریبا مکانیکی ضمن اینکه ویک فارست قبول کرد که نیمی از حق امتیاز آن را به آنها بپردازد که تا به امروز حدود 120 میلیون دلار بوده جالب این که در آن زمان علاقه خاصی به این دستگاه توسط غول های بهداشتی و پزشکی نشان داده نشد ( زیرا که یکی از دلایل این بود اعتقاداتی در رابطه با دوره طولانی مکش به پوست اطراف یا داخل اطراف زخم آسیب وارد می کند ). درنهایت پس در یافت مجوز در سال 1993 اولین دستگاه وکیوم تراپی در سال 1995 با برند تجاری KCI وارد بازار شد که قبلش دوسال بصورت بدون مجوز برای درمان زخم و تخلیه عفونت ها استفاده می شد. 

اولین دستگاه وکیوم تراپی طراحی شده

اولین دستگاه تجاری ساخته شده توسط KCI

 

شکل اولیه دستگاه وکیوم تراپی در سال 1991 توسط دکتر آرجنتا و موریکو طراحی شد

وکیوم تراپی چگونه کار می کند

دستگاه‌ درمان زخم با فشار منفی با برق یا باتری کار می‌کند و دارای یک پمپ کوچک میباشد که از آن جهت ایجاد فشار منفی یا مکش استفاده می‌شود. ممکن است این پمپ به طور مداوم کار کند یا به صورت دوره‌ای روشن و خاموش شود. بعضی از دستگاه‌ها توانایی استفاده مجدد دارند؛ در حالی که تعدادی از آن‌ها فقط برای یک بیمار استفاده میشود و پس از به پایان رسیدن درمان دور انداخته می‌شوند که برخی از دستگاه های ساخت انگلستان مثل پیکو به این صورت بود.

برای استفاده از دستگاه وکیوم تراپی زخم ابتدا زخم را به دقت تمیز می‌کنند یعنی اگر اسلاف و نکروز در زخم بود تا حد یا طی نظر کارشناس زخم پاکسازی یا دبرید می شود. سپس پانسمان مخصوص و یک لایه شفاف ضد آب روی زخم قرار می‌گیرد تا کاملا محیط آن را از هوای بیرون جدا کند به اصطلاح خودمانی هواگیری یا آب بندی . در مرحله بعد، پانسمان با یک لوله مخصوص به دستگاه وکیوم وصل می‌شود تا زخم با ایجاد فشار منفی بهبود پیدا کند. پزشک دستگاه را به صورتی تنظیم می‌کند که فشار مشخصی را اعمال کند. این تنظیمات بستگی به نوع زخم و دستگاه مورد استفاده دارد که یکی از مهمترین عوامل نتیجه گیری در درمان زخم با وکیوم تراپی می باشد.

وکیوم تراپی شامل دستگاه فشار منفی ، پانسمان فوم، لوله و مخزن جمع آوری مایعات میباشد. در شیوه درمانی از پانسمان همراه با یک فوم استریل استفاده می‌گردد. به اندازه زخم پانسمان را برش میدهند و بر روی زخم قرار می‌دهند. این فوم مثل یک فیلتر، در مقابل لخته های خون عمل می‌کند. سپس با یک پانسمان فیلم شفاف ثابت می‌شود. معمولا این اقلام همگی درون کیت وکیوم تراپی می باشند که کیت ها در سایز های مختلف هستند به دلخواه و نیاز زخم.

این پانسمان فیلم دارای شکافی میباشد که در آن لوله ای متصل شده است. این لوله سبب ایجاد خلا در مخزن دستگاه فشار منفی می‌شود که مایعات و ترشحات زخم در آن جمع می‌شوند. دستگاه وکیوم تراپی را می‌توان بصورتی تنظیم کرد که مداوم Continues باشد، یا به صورت متناوب Intermittent شروع به کار کند و متوقف شود.

این شرایط تنظیم حالت، بستگی به دستگاه مورد استفاده، نوع پانسمان و زخم دارد. نوع دیگری از وکیوم تراپی شامل استفاده از گاز پنبه ای به جای فوم میباشد. توسط یک فیلم شفاف گاز پنبه ای پوشانده شده و روی زخم گذاشته میشود تا یک مهر و موم ایجاد شود و مایعات به روشی مشابه با پانسمان فوم خارج می شوند که تقریبا روشی سنتی تر است.

وکیوم تراپی چگونه کار می کند

چرا از وکیوم تراپی استفاده می‌شود؟

ممکن است در موارد زیر این روش درمانی توصیه شود:

  • یک زخم پیچیده دارید.
  • زخم بهبود پیدا نمیکند یا احتمال دارد بهبود پیدا نکند.
  • زخم شما حاد است، اما پزشک قادر به بستن آن نمیباشد
  • زخم دوباره باز شده است.
  • زخم مزمن (طولانی‌مدت) است.
  • پزشک می‌خواهد تجمع مایعات را کم کرده و به بهبود زخم کمک کند
  • زخم عمیق یا وسیع می باشد

کاربردهای وکیوم تراپی

هرشخصی که از زخم‌های حاد یا مزمن رنج می‌برد، یا دچار سوختگی‌های درجه دو یا سه است، برای درمان زخم فشار منفی(NPWT) مورد مناسبی است. اغلب برای درمان زخم بستر پیشرفته از وکیوم تراپی استفاده می شود. در بیماران مبتلا به زخم بستر برای کمک به بهبود سریعتر و کاهش تعداد عفونت ها ، استفاده از مکش زخم(وکیوم زخم) ثابت شده است و بسیار کارامد است. به صورتی که سرعت درمان را چندین برابر می کند و کیفیت بهبودی زخم بسیار بالا می رود در نتیجه بیمار احساس راحتی میکند و در موارد حاد از مرگ بیمار جلوگیری می کند. کاربردهای وکیوم تراپی در زیر بیان شده است:

  • زخم پای دیابتی
  • زخم های شریانی
  • زخم های فشاری مثل زخم بستر
  • زخم های سوختگی
  • زخم های مزمن
  • زخم های دارای ترشح
  • زخم های ناشی از عفونت جراحی

برتری وکیوم تراپی نسبت به سایر درمان ها

به نظر می رسد یکی از بهترین روش حال حاضر برای درمان زخم های مزمن و حاد روش وکیوم تراپی است که مورد علاقه کارشناس های زخم نیز واقع شده است. از طرفی ضمن صرفه جویی در هزینه و وقت، کیفیت ترمیم بالایی دارد و همین موضوع باعث راحتی و رضایت بیمار می شود. مزایای دیگر وکیوم تراپی در زیر بیان شده است:

  • تسریع روند درمان زخم
  • کاهش بار میکروبی زخم
  • کاهش تعداد دفعات تعویض پانسمان
  • بالا بردن جریان خون در محل زخم و بیرون کشیدن ترشحات
  • کاهش حجم زخم
  • کاهش تورم و مایعات بین سلولی
  • مرطوب نگه داشتن سطح زخم
  • برخی موارد سرعت بالا ترمیم زخم

وکیوم تراپی برای زخم پا

آیا وکیوم تراپی روش اقتصادی است؟

ممکن است هزینه وکیوم تراپی زخم نسبت به روش‌های سنتی بالاتر باشد، اما با توجه به سرعت بخشیدن به بهبود زخم و کاهش نیاز به بستری طولانی‌مدت، در درازمدت می‌تواند صرفه‌جویی اقتصادی داشته باشد. این روش به کاهش مدت درمان ، کاهش عفونت‌ها و کاهش نیاز به تعویض مکرر پانسمان کمک می‌کند. همچنین، در زخم‌های مزمن و پیچیده که با روش‌های معمول بهبود پیدا نمیکنند، وکیوم تراپی از نظر اقتصادی به‌ صرفه‌ تر می باشد، زیرا احتمال بازگشت زخم و نیاز به درمان مجدد را کم میکند. با این وجود، هزینه‌ها بستگی به نوع زخم و تجهیزات مورد استفاده دارد

چه مدت طول می‌کشد در روش وکیوم تراپی تا زخم بهبود یابد؟

در روش وکیوم تراپی مدت زمان بهبودی زخم به عوامل مختلفی بستگی دارد. این موارد شامل اندازه و محل زخم ، سلامت عمومی و وضعیت تغذیه ای بیمار میباشد. البته پیش بینی زمان درمان یک احتمال می باشد بسته به بدن هر شخص متفاوت است ولی معمولا بعد از سه الی چهار جلسه بیشتر زخم ها تا حدی درمان شده اما زخم های بزرگ تر و مزمن 8 تا 10 جلسه بعد بهبود می یابند. البته برای بهبودی زخم تعویض منظم پانسمان بسیار مهم است برای مثال باید پانسمان وکیوم تراپی هر 48 ساعت یا 72 ساعت  تعویض شود. در صورت وجود عفونت در سطح زخم، پانسمان باید هر 12 تا 24 ساعت تعویض شود. دیر تعویض کردن پانسمان موجب پس رفت یا تاخیر در درمان می شود.

چه کسی باید پانسمان را تعویض کند؟

پانسمان حتما باید توسط پزشک یا متخصص زخم تعویض شود. این شخص برای تعویض این نوع پانسمان به طور ویژه آموزش دیده است البته گاها برخی زخم های پاکسازی شده یا تمیز را افراد در منزل بواسطه آموزش های متخصصان این امر رو بدون مشکل دارند انجام می دهند.

چگونه پانسمان وکیوم تراپی زخم تعویض می‌شود؟

برای بهبودی زخم شما تعویض پانسمان به طور منظم بسیار مهم است. تعویض پانسمان وکیوم تراپی زخم باید با دقت و طبق دستورالعمل‌های پزشکی صورت گیرد. ابتدا دستگاه وکیوم خاموش می‌شود و لوله‌ها با دقت از پانسمان جدا می‌شوند. سپس به آرامی پانسمان قدیمی از زخم برداشته می‌شود تا به بافت تازه آسیب نرسد. در صورتی که احساس چسبندگی یا خشکی میکنید میتوانید با سرم نمکی یا مایع شستشوی زخم فوم یا محل کناره فوم را شستشو یا خیس نمایید و پس از تمیز کردن زخم با اسپری زخم ، در محل زخم پانسمان جدید و پانسمان فوم مخصوص قرار داده می‌شود. سپس با چسب پانسمان شفاف مخصوص پانسمان محکم شده و لوله‌ها به دستگاه وصل می‌گردند. در نهایت، دستگاه روشن شده و فشار منفی اعمال می‌گردد. معمولاً تعویض پانسمان هر 2 تا 3 روز انجام می‌شود.

آموزش صحیح عوض کردن پانسمان به کاهش خطر بروز این مشکلات کمک می‌کند. همچنین پزشک باید شما را به دقت ارزیابی کند تا اطمینان پیدا کند که کاندیدای خوبی برای این روش درمانی هستید. چرا که بعضی از مشکلات مانند عفونت زخم یا شکننده بودن پوست به خاطر بالا رفتن سن یا استفاده طولانی‌مدت از استروئیدهای موضعی ، امکان دارد احتمال ابتلا به عوارض جانبی را افزایش دهند.

البته لازم به ذکر است که تمامی این اقلام به عنوان کیت زخم وکیوم تراپی است که داخل بسته بندی همگی هستش.

وکیوم تراپی و عملکرد

مراقبت‌های بعد از وکیوم تراپی زخم

نکات کلیدی به منظور جلوگیری از عفونت

مراقبت‌های بعد از وکیوم تراپی زخم جهت پیشگیری از عفونت بسیار مهم است. در ابتدا باید زخم و پانسمان را تمیز و خشک نگه دارید. تعویض پانسمان طبق دستور پزشک، معمولاً هر 48 تا 72 ساعت، ضروری میباشد. مراقب نشانه‌های عفونت مثل قرمزی، تورم یا افزایش درد باشید و در صورت بروز آن‌ها فوراً به پزشک مراجعه نمایید. معمولا برخی از درد های ناشی از استفاده وکیوم تنظیم نبودن دستگاه و قدرت مکش آن است که باید کارشناس زخم آن را درست تنظیم کند همچنین، رعایت بهداشت دست‌ها قبل و بعد از لمس زخم بسیار حائز اهمیت است. از فشار و ضربه به محل زخم خودداری نمایید و دستگاه وکیوم را به‌ درستی تنظیم و کنترل کنید تا عملکرد صحیح آن تضمین شود.

چه زمانی نباید از وکیوم تراپی زخم استفاده کرد؟

اگر حتی یکی از موارد زیر در مورد شما صدق میکند، نباید از این روش استفاده نمایید:

  • وجود ارگان‌ها یا رگ‌های خونی قابل مشاهده و بدون محافظ 
  • سرطان
  • بافت مرده
  • اتصالات غیر طبیعی بین بخش‌های متفاوت بدن

فواید وکیوم تراپی

فواید درمان زخم با فشار منفی در زیر بیان شده است:

  • بهبود سریع‌تر زخم
  • کاهش تورم (ادم)
  • کاهش التهاب
  • بهبود جریان خون که سبب انتقال بهتر اکسیژن به زخم می‌گردد
  • کاهش نیاز به تعویض پانسمان در واقع هر ۴۸ تا ۷۲ ساعت یک‌ بار
  • کاهش مدت اقامت در بیمارستان

عوارض وکیوم زخم

از معایب احتمالی این روش می‌توان موارد زیر را نام برد

  • خونریزی که ممکن است شدید باشد
  • درد
  • عفونت زخم
  • واکنش آلرژیک به موادی که با زخم در تماس میباشند
  • آسیب زخم
  • ایجاد ارتباط غیر طبیعی بین روده و پوست در واقع همان فیستول روده

وکیوم تراپی دستی

چه مدتی طول می‌کشد هنگام استفاده از دستگاه وکیوم تراپی تا درمان سریع برسیم؟

سرعت درمان شما به نوع و اندازه زخم بستگی دارد. با این وجود، امکان دارد از سرعت بهبود زخم با استفاده از دستگاه وکیوم تراپی شگفت‌زده شوید. این سیستم یک محیط ایده‌آل جهت بهبود زخم ایجاد می‌کند

چگونه پس از درمان زخم با وکیوم تراپی می‌توانم از خودم مراقبت کنم؟

بمنظور اینکه روند بهبودی را به سرعت طی کنید:

  • با پزشک در مورد زمان دوش گرفتن و نحوه استحمام مشورت کنید.
  • در صورت نیاز و تایید پزشک، داروی مسکن بخورید.
  • اگر پزشک برایتان آنتی‌بیوتیک تجویز کرده است، آن را مصرف کنید.
  • از پزشک سوال کنید که چه زمانی می‌توانید فعالیت‌های عادی خود را از سر بگیرید.
  • اطمینان پیدا کنید که تغذیه مناسبی دارید و به اندازه کافی استراحت می‌کنید. این موارد جهت التیام زخم و جلوگیری از عفونت ضروری هستند.
  • اگر سیگار می‌کشید حتما ترک کنید زیرا مواد سمی موجود در دود سیگار مخصوصا نیکوتین، مونوکسید کربن و هیدروژن سیانید به شدت توانایی بدن را جهت التیام زخم تحت تاثیر قرار می‌دهند.
  • احتمالا شما باید چند هفته یا چند ماه وکیوم تراپی را انجام دهید. لازم است در طول درمان پمپ قابل حمل را به هر جایی که می‌روید ببرید. همچنین برای بررسی روند بهبودی باید به طور منظم به پزشک مراجعه کنید.

درصورت بروز چه مشکلاتی در استفاده از دستگاه وکیوم تراپی باید به پزشک مراجعه کنم؟

اگر از دستگاه NPWT در خانه استفاده می‌کنید، در صورت بروز مشکلات زیر با پزشک معالج خود تماس بگیرید:

  • زخم شما دچار خونریزی شده است.
  • دچار تب یا دچار سایرعلائم عفونت  شده‌اید.
  • صدای دستگاه با صدای معمول متفاوت است.
  • باتری دستگاه ضعیف شده است.
  • لوله دارای انسداد است.
  • دستگاه خودبه‌خود متوقف می‌شود